Buvo švenčių gausi savaitė. ir Meilės, ir Valstybės atkūrimo diena. Ne tik dovanos, vėliavos, gėlės, bet ir maistas padeda sukurti šventę, kviečia švęsti. Ką labiausiai skaitėte ir gaminote šią savaitę?
Pirmadienį tiesioginėje kulinarinėje laidoje ALFO VILA Alfas gamino patiekalus, kurie labai tinka romantiškai vakarienei, nes yra lengvi, bet suteikiantys energijos: vištiena įdarytas midijas, lengvus sušių skonio užkandžius su vištiena ir naminius pinakolada skonio ledus.
Tradiciniai šaltibarščiai kaip, beje, ir gardūs ledai, šaltuoju sezonu yra gal net skanesni nei vasarą, kai tirpstame iš karščio. Kai ne tik gaivinamės, bet ir giliau mėgaujamės skoniais, galime atrasti patiekalą kur kas iš giliau. Alfas kviečia išbandyti kiek kitokių šaltibarščių receptą: su obuoliu ir mėta.
Traškūs, kvapnūs sausainiai, karštos arbatos puodelis, šiltos šlepetės – ir pasaulis tampa jaukesnis, o nuovargis pasimiršta. Avižinių dribsnių sausainiai gaminami labai paprastai ir labai greitai. Jei po ranka yra avižinių dribsnių – šiuo skanėstu galima gardžiuotis jau po pusvalandžio. Be to, avižinius sausainius labai mėgsta vaikai. Palepinkite juos ir save.
Kartais viskas, ko reikia, kad šeimoje būtų taika, ramybė ir meilė, tai gardus naminis maistas. Naminiams kotletams ir maltiniams nėra abejingų. Atrinkome 5 portale labiausiai ieškomus kotletų receptus. Jie pasmerkti tapti favoritais.
Ir šiek tiek burnoje tirpstančio saldumyno, nes morengo kąsneliai gali sutirpdyti net ledinę širdį. Apie jautresnė nėra nė kalbos. Atrinkome 9 receptus, kuriuose karaliauja morengai, o jiems asistuoja kiti tobulai derantys skoniai: šokoladas, vaisiai, uogos ir pan.
Iki.
Comments