top of page

Skaitomiausiųjų TOP5: kišas su moliūgų likučiais, medaus ir imbiero pagardas, kavos sausainiai

Ši rudens savaitė, skirianti ir sujungianti spalį su lapkričiu, buvo labai jauki. Tą įrodo receptai, pagal kuriuos šią savaitę gaminome.

Alfo receptai
VMG nuotr.

Trapūs, lengvi, saldūs ir kvepia kava. Pasimėgaukite trumpomis malonumo akimirkomis. Kada, jeigu ne dabar. Receptas laukia čia.

kavos sausainiai_Alfo receptas
VMG nuotr.

Per Helovyną moliūgai džiugino įvairiomis šypsenomis ir stebino savo išraiškomis, bet ką

daryti su jų likučiais? Alfas patarė pasigaminti itin skanų kišą, kuris tikrai nustebins skoniu.

kišas su moliūgais_Alfo receptas
VMG nuotr.

Alfas pasidalino receptu gardaus dalyko, kuris stimuliuoja imunitetą, be to, juo galima gardinti įvairiausius patiekalus: kokteilius, marinatus, padažus salotoms, taip pat tinka prie mėsos, žuvies ir pan. Meduje marinuotam imbierui paruošti reikės tik dviejų natūralių ingredientų, o naudų – daug.

pagardas su imbieru ir medumi_Alfo receptas
VMG nuotr.

Daug dėmesio sulaukęs vištienos ir kopūstų pyragas tinka ne tik šiurpnakčio vakarėliui. Labai skanus. Receptas laukia čia.

vištienos pyragas su kopūstais_Alfo receptas
VMG nuotr.

Tęsiame projektą, kurio tikslas yra paraginti bent kartą per savaitę rinktis tik iš augalinių produktų pagamintus patiekalą. Šios savaitės pasiūlymas – labai apetitiškas avinžirnių ir šokolado pyragas.


@grauzkmorka nuotr.

Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page