Ši rudens savaitė, skirianti ir sujungianti spalį su lapkričiu, buvo labai jauki. Tą įrodo receptai, pagal kuriuos šią savaitę gaminome.
Trapūs, lengvi, saldūs ir kvepia kava. Pasimėgaukite trumpomis malonumo akimirkomis. Kada, jeigu ne dabar. Receptas laukia čia.
Per Helovyną moliūgai džiugino įvairiomis šypsenomis ir stebino savo išraiškomis, bet ką
daryti su jų likučiais? Alfas patarė pasigaminti itin skanų kišą, kuris tikrai nustebins skoniu.
Alfas pasidalino receptu gardaus dalyko, kuris stimuliuoja imunitetą, be to, juo galima gardinti įvairiausius patiekalus: kokteilius, marinatus, padažus salotoms, taip pat tinka prie mėsos, žuvies ir pan. Meduje marinuotam imbierui paruošti reikės tik dviejų natūralių ingredientų, o naudų – daug.
Daug dėmesio sulaukęs vištienos ir kopūstų pyragas tinka ne tik šiurpnakčio vakarėliui. Labai skanus. Receptas laukia čia.
Tęsiame projektą, kurio tikslas yra paraginti bent kartą per savaitę rinktis tik iš augalinių produktų pagamintus patiekalą. Šios savaitės pasiūlymas – labai apetitiškas avinžirnių ir šokolado pyragas.
Gardžių atradimų.