Vėsūs rudens vakarai tobulai tinka jaukiam naminiam maistui. Apie tai buvo visa ši savaitė.
Drėgnas, purus keksas su tiesiog dangiško skonio saldžiarūgščiu citrinų kremu, užkeptas morengu, yra tas desertas, apie kurį tyliai svajojame. Vertas kiekvienos sekundės, skirtos jam gaminti.
Nors paprikos nėra Alfo mėgstamas produktas, tačiau šį kartą jis atskleis, kaip jas
pagaminti, kad jos būtų tiesiog neatsivalgomos. Receptas, kuriuo dalinsitės su visais.
Sriuba, kurios nuotraukas galėsite kelti į instagramą, o receptą būkite pasiruošę dalinti visiems. Nes visi jos norės. Tobula, patenkinanti kone visus norus, jauki, soti ir be galo miela.
Artėja Helovynas. Jeigu ieškote recepto šiurpnakčio vakarienei, šis vištienos ir kopūstų pyragas yra nepakeičiamas: labai gardus, sultingas ir jam lengva padaryti šiurpnakčiui tinkantį dekorą. Nešvenčiate Helovyno? Kepkite pyragą be progos.
Motyvacija kitai savaitei: