Meduje fermentuotas IMBIERAS (Receptas)
- eglerace
- 2023-10-30
- 1 min. skaitymo
Atnaujinta: 2023-10-31
Ruduo daugeliui mūsų yra gražiausias metų laikas, bet tuo pat metu ir peršalimo ligų sezonas. Stiprinkime imunitetą, kad galėtume mėgautis visais šio sezono privalumais, o jo trūkumai (lietus, vėjas, žvarba) netaptų iššūkiu. Alfas dalinasi receptu gardaus dalyko, kuris stimuliuoja imunitetą, be to, juo galima gardinti įvairiausius patiekalus: kokteilius, marinatus, padažus salotoms, taip pat tinka prie mėsos, žuvies ir pan. Meduje marinuotam imbierui paruošti reikės tik dviejų natūralių ingredientų, o naudų – daug.
#Welldone produktų linijoje – gausi produktų įvairovė, todėl rasite viską pagal savo skonį, poreikius ar receptą – kiekvieną sekmadienį laidoje, kurią galite žiūrėti IG , Alfas dalinasi idėjomis lengvų ir labai greitai pagaminamų patiekalų receptų.

Meduje marinuotam imbierui paruošti reikia:
500 g WELL DONE medaus
Keleto imbierų šaknų

1. Imbierų šaknis nuplaukite, nulupkite žievelę ir supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.
2. Į puodą pilkite karšto vandens (iki 60 °C temp.) ir įdėkite WELL DONE medaus stiklainį, kad jį pilnai apsemtų. Palaikykite, kol medus suskystės.
3. Į stiklainį pilkite medaus, dėkite imbiero, taip sluoksniuokite, kol užpildysite iki viršaus. Užsukus dangtelį pakratykite.
4. Palikite fermentuotis 2–3 savaites, kas kelias dienas viską sumaišydami.
Visus WELL DONE ingredientus rasite MAXIMA parduotuvėse.