Trapūs, lengvi, saldūs ir kvepia kava. Pasimėgaukite trumpomis malonumo akimirkomis.
apie 20 vnt.
Kavos sausainiams pagaminti reikia:
150 g kvietinių miltų
70 g DANSUKKER miltelinio cukraus 140 g šalto sviesto 2 trynių 50 g migdolų miltų
½ šaukšto kavos pupelių
½ šaukštelio kalendrų sėklų žiupsnelio druskos
Persijokite kvietinius miltus.
Kavos pupeles ir kalendras sutrinkite grūstuvėje ir įmaišykite į persijotus kvietinius miltus.
Sviestą supjaustykite kubeliais, sumaišykite su kvietiniais ir migdolų miltais, milteliniu cukrumi bei druska ir pertrinkite rankomis iki kruopelyčių.
Sudėkite kiaušinių trynius ir greitai užminkykite tešlą. Suformuokite diską ir dėkite į šaldytuvą mažiausiai valandai.
Iškočiokite, suformuokite norimus gaminius ir juos dar pašaldykite šaldytuve apie valandą.
Kepkite įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje apie 10–15 min.
Gardžių atradimų.