Žiema-pavasaris-žiema. Saulėta-pilka-saulėta. Šlapia-sausa-šlapia. Daug pokyčių, nenuspėjamų įvykių, minčių dūzgalynės. Turbūt jaukiausia ir pojūčiams saugiausia vieta vis dar yra (ir visada bus) virtuvė.
Ką labiausiai skaitėte šią savaitę?

Skaniausia yra tai, kas yra paprasta. Kartais nesinori nei vyne troškinto aštuonkojo, nei tobulų Cezario salotų, norisi tik skaniai virtų bulvių. Šis neatsivalgomų bulvių receptas yra #Vmgonline ieškomiausias ir muša visus populiarumo rodiklius.

Pirmadienį laidoje „Alfas vienas namuose“ Alfas ruošė patiekalus be mėsos: veganiškus barščius, sočias keptų baklažanų salotas, orkaitėje keptas bulves, kurių skonis kaip keptų lauže, ir desertą, kurį pagaminsite vos per minutę. Tobulas meniu #veganuary'iui.

Itališka fokačija (focaccia) kepama nuo senovės Romos laikų. Šis plokščios mielinės tešlos duonelės, pagardintos pomidorais ir vynuogėmis, receptas yra labai sėkmingas.

Neužkandžiaukite tarp pagrindinių valgymų. Tai šventa taisyklė tiems, kurie stengiasi gyventi ir valgyti sveikiau. Bet kaip gera turėti gardžių kąsnelių po ranka, kai žiūrime vakaro filmą ar šnekučiuojamės su bičiuliai! Nuodėmiaukite be nuodėmės – bemėsių, daržovingų užkandukų receptai „neutralizuos“ visus priekaištus. Visi receptai čia.

Savaitė buvo skirta komforto maistui. O juk vieno puodo / vienos skardos patiekalai yra šeimyninis comfort food‘as, kuris praktiškai neturi konkurentų. Greitai ir skaniai – tai du nenugalimieji! 5 neatsivalgomų patiekalų receptai yra čia.

Iki skanaus!