Barščiai tik per 10 min. receptas (veganiški)

Garuojantys, kvapnūs ir tiršti barščiai prie stalo sukviečia net sriubų nemėgėjus. Alfas patobulino receptą taip, kad klasikine sriuba galėtų mėgautis net veganai. Greitas receptas.


veganiški barščiai, receptas
VMG nuotr.

#Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia


4 asm.


Barščiams pagaminti reikia:

  • ½ mėlynojo svogūno

  • 2 vidutinių nuluptų morkų

  • 1 didelio pievagrybio arba 5 mažų

  • 4 šaukštų BORGES alyvuogių aliejaus „Extra Light“ (kepti)

  • 2 česnako skiltelių

  • ½ šaukštelio KOTANYI maltos kalendros

  • 3 šaukštelių NATURLI padažo „Umami smoked onion“

  • 900 ml karšto vandens

  • 2 NATUR COMPAGNIE ekologiško sultinio kubelių su daržovėmis

  • 1 skardinės raudonųjų konservuotų pupelių

  • 250 g marinuotų burokėlių

  • 1 kuokštelio svogūnų ir česnakų laiškų

  • Krapų ir petražolių (papuošti)

  • 3 šaukštų NATURLI ekologiško avižų kreminio gaminio

  • 4 riekelių VILNIAUS DUONA šviesios ruginės duonos „Močiutės“

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų

1. Svogūną susmulkinkite, morką ir pievagrybį supjaustykite vidutiniais gabaliukais.

2. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberkite pjaustytas daržoves ir pievagrybį. Ant didelės kaitros viską apkepkite. Įtarkuokite česnaką, įberkite kalendros, dėkite umamio padažą. Ir viską sumaišykite.

3. Į puodą supilkite vandenį, sudėkite sultinio kubelius, berkite pupeles ir užvirkite. Dėkite burokėlius ir apkeptas daržoves, smulkintus svogūnų ir česnakų laiškus. Išmaišykite ir užvirus pavirkite 1–2 min.

4. Įberkite pipirų, išmaišykite. Patiekdami papuoškite kapotomis petražolėmis, krapais, įdėkite avižų kreminio gaminio ir valgykite su duonos riekele.


ALFO PATARIMAI:

· Galite kartu su daržovėmis įdėti ir pastarnokų ar salierų stiebų.

· Raudonąsias pupeles galite keisti kitomis mėgstamomis arba lęšiais.

· Pievagrybius galite keisti kitais mėgstamais grybais, pavyzdžiui, baravykais ar voveraitėmis.


Skanaus!





Naujausi įrašai