Žiema ritasi į antrąją pusę, sausis į pabaigą, iššūkis #sausisbemesos beveik įveiktas (skaniai ir lengvai): gyvenime, regis, viskas gerai. Kas toliau? O toliau tik skaniau!
Ką skaitėte šią savaitę?
Dar viena saldžioji porelė: ir todėl, kad saldžioji, ir todėl, kad vienas su kitu puikiai sutaria. Jei dar pasakysime, kad šis keksas pagaminamas kone akimirksniu ir „viename puode“, iš karto užsimanysite turėti jį savo „greitukų“ arsenale.
Visos ankštinės daržovės yra naudingos organizmui, nes parūpina jam įvairių mikroelementų ir yra augalinės kilmės baltymų šaltinis. Pupelių yra įvairių veislių, kurios skiriasi ir forma, ir skonių: eksperimentuokite, išbandykite jų kuo įvairesnių. Atrinkome 9 įvairius patiekalus su pupelėmis, kuriuos pagaminsite greitai ir lengvai.
Laidoje #AlfoVila šį sekmadienį Alfas dalinosi receptais, kurie nustebins, nudžiugins ir palepins skonio receptorius ir tų, kurie valgo viską, ir tų, kurie nevalgo mėsos ar pieno produktų. Kad ir ką gaminsite šiandien, viskas pavyks iš pirmo karto:
Reikės minkyti, kildinti, laukti, pjaustyti svogūnus ir pan., bet kiekvienas veiksmas vertas rezultato, kurį ištrauksite iš orkaitės. Puikus užkandis, pagardas prie sriubos ar salotų. Labai rekomenduojame išsikepti svogūnų duonos.
Atrodytų, vos kelių ingredientų patiekalas, tačiau kiekvieno kepėjo bulviniai blynai yra vis kitokie. Slaptas ingredientas? Triukai? Magija, meilė? Kokia paslaptis? Alfo patarimai laukia čia.
Gardžių atradimų.
Comments