Mėgstate trapius sviestinius sausainėlius? Reiškia, šie, nors ir be sviesto, jums tikrai patiks. Trapūs, riešutiniai, kvepiantys kava: sunku įsivaizduoti skanesnį derinį.
4 asm.
Gaminimo laikas: ~30 min.
Veganiškiems sausainiams pagaminti reikia:
5 šaukštų DANSUKKER cukraus „Farinas“
4–5 KOTANYI gvazdikėlių
Žiupsnelio druskos
½ citrinos
50 g NATURLI ekologiškų tepiųjų riebalų „Vegan block“
8 šaukštų kvietinių miltų
1 puodelio NESPRESSO espreso kavos
1 saujos pekaninių karijų
1. Į dubenį suberkite DANSUKKER cukrų „Farinas“ , grūstus KOTANYI gvazdikėlius, žiupsnelį
druskos, įtarkuokite citrinos žievelės, dėkite NATURLI ekologiškų tepiųjų riebalų „Vegan block“,
5 šaukštus miltų ir pilkite NESPRESSO espreso kavos. Viską rankomis gerai sumaigykite, kajausite, kad limpa prie rankų, įdėkite dar miltų ir toliau maigykite. Įspauskite citrinos sulčių ir išmaišykite.
2. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos dėliokite tešlą ir formuokite sausainius. Įspauskite riešutus į sausainius.
3. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15–20 min.
PATARIMAI
1. Pekanines karijas galite keisti lazdynų riešutais ar migdolais.
Gardžių atradimų.
Comments