Žydi, kvepia ir kasdien sninga žiedlapiais! Pavasaris pilnas alkio gyventi ir mes jį, tą alkį, stengiamės pažaboti siūlydami skaniausius receptus. Juk skanų gyvenimą kuria ir skanus maistas, tiesa?
Gyvenkime pilnais plaučiais, bendraukime, valgykime, dalinkimės!
Ką labiausiai skaitėte praeitą savaitę?
Braškių sezonas po truputį įsibėgėja. Ta proga, nekepto braškinio pyrago receptas, kuris sužavės visus, kam teks bent gabalėlis. Receptas čia.
Norite namuose valgyti lyg restorane? Žiūrėkite #AlfasVienasNamuose. Pirmadienį laidoje Alfas atskleidė, kaip pasigaminti duonelę, kurios nereikės minkyti, fantastišką ir šlapią braškių pyragą, namuose gamintas midijas grybų padaže.
„Tiesiog tobulas padažas!” Toks komplimentas – lyg šiltas medus širdžiai. Gardi salotų kompozicija – svarbu, tačiau geras padažas – dar svarbiau. Jis arba sugadins tobulybę, arba pakels ją į dar aukštesnį lygį. Alfo Ivanausko patarimai yra čia.
Garsaus konditerio Evaldo Juškos patarimai, kaip pažinti tikrai kokybišką, gerą, neatsivalgomą kruasaną, pravers ne vienam jų gerbėjui. Be to, Evaldas pasidalinio naminio kruasano receptu.
Viską rasite čia.
Jeigu pritariate vienai populiariausių šios savaitės citatų, nesiblaškykite, likite su #vmgonline Čia kasdien nauji receptai, skonių atradimai ir mitus griaunantys kulinariniai eksperimentai!
Iki skanaus!
Comentarios