Nekepamas sūrio pyragas su karamelizuotomis šviežiomis braškėmis (Receptas)

Braškinis pyragas, kuriam net nereikės kaisti orkaitės. Alfas atskleis, kaip jį paruošti ir nustebinti svečius išskirtiniu desertu.


nekeptas sūrio pyragas su braškėmis, receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite čia


Sūrio pyragui su braškėmis pagaminti reikia:

  • 1 citrinos

  • 2 pakelių GAIDELIS sausainių „Šokoladas“

  • 150 g išlydyto sviesto

  • 400 g braškių

  • 150 ml pieno

  • 20 g braškių želė

  • 4 šaukštų varškės kremo

  • 3 šaukštų DANSUKKER cukraus miltelių

  • 500 ml NATURLI fermentuoto migdolų produkto su braškėmis „Joe‘Kurt“

  • 50 ml romo

  • 3 šaukštų DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • 1 KOTANYI šaukštelio vanilės

  • 2 KOTANYI cinamono lazdelių

  • Žiupsnelio KOTANYI džiovintų gvazdikėlių

  1. Į virtuvinį ELECTROLUX trintuvą dėkite GAIDELIS sausainius „Šokoladas“, lydytą sviestą ir gerai sutrinkite iki lipnios masės. Gautą masę dėkite į kepimo skardą ir išlyginkite šaukštu arba ranka.

  2. Braškes supjaustykite į 4 dalys. Į prikaistuvį pilkite pieną, dėkite braškių želė ir užvirkite. Užvirtą pieną pilkite į pasirinktą dubenį, dėkite varškės kremą, DANSUKKER cukraus miltelius, pilkite NATURLI fermentuotą migdolų produktą su braškėmis „Joe‘Kurt“ ir viską gerai išmaišykite iki vientisos konsistencijos. Gautą kremą supilkite ant sausainių pado ir dėkite į šaldytuvą maždaug 1 val., kad sustingtų.

  3. Į ZYLE keptuvę pilkite romą, dėkite DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų, KOTANYI vanilę, KOTANYI cinamono lazdeles, KOTANYI džiovintus gvazdikėlius ir užvirkite. Į dubenį įspauskite citrinos sulčių ir supilkite į užkaitusią karamelę, sudėkite braškes ir ant nedidelės kaitros karamelizuokite tiek, kad braškės pasidengtų karamelę ir šiek tiek suminkštėtų. Gautas braškes dėkite ant sūrio pyrago, papuoškite čiobreliais arba pasirinktomis žolelėmis.


Skanaus!


Naujausi įrašai