4–6 asmenims
Šašlykui paruošti reikia:
1 kg kiaulienos sprandinės
Marinatui:
3–4 skiltelių česnako
1 svogūno
4 šaukštų pomidorų pastos
3 šaukštų aliejaus
3 šaukštų baltojo vyno acto
1 šaukšto cukraus
1 šaukšto druskos
1 šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
½ šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
1. Mėsą supjaustykite nedideliais gabaliukais.
2. Česnaką ir svogūną supjaustykite griežinėliais.
3. Sumaišykite su likusiomis marinato dalimis.
4. Šiuo mišiniu įtrinkite mėsą ir palikite pasimarinuoti bent 1 valandą. Ypač skanu patiekti su šviežiais traškiais agurkėliais.
5. Kepkite virš žarijų arba grilyje apie 15–20 minučių.
Skanaus,