Sūrio pyragas su moliūgais ir ananasais


Sūrio pyragas su moliūgais ir ananasais, vmg receptas

8-10 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 1 val.

Orkaitės t-ra 150 °C


Reikia:

Pagrindui:

  • 150 g imbierinių sausainių

  • 60 g ištirpinto sviesto

Sūrio masei:

  • 1 kg „Philadelphia“ tipo sūrio

  • 5 kiaušiniai

  • 120 g DANSUKKER ekologiško cukranendrių cukraus

  • 200 ml moliūgų tyrės

  • 80 g krakmolo

  • 100 g baltojo šokolado

  • 1 šaukštelis DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile

  • 80 g ananasų cukatų

  • Šviežio ananaso riekelių papuošti

1. Įkaitinkite orkaitę iki 150 °C. 24 cm skersmens formą išklokite kepimo popieriumi.

2. Susmulkinkite sausainius, sumaišykite juos su sviestu ir gauta mase išklokite formos dugną, formuodami