Ridikėlių „saldainiai" su kumpiu ir bri sūriu (Receptas)
- eglerace
- 04-23
- 1 min. skaitymo
Atnaujinta: 05-09
Kas sakė, kad saldainiai nėra sveikas pasirinkimas, nebuvo pavaišinti šiais – ridikėlių, kumpio ir bri sūrio „saldainiais”! Vos iš trijų ingredientų pagamintų užkandinių saldainių ne tik “popierėlis” gražus, bet ir skonis tikrai labai geras. Trašku ir kremiška, švelnu ir sūru – tobulai subalansuota ne tik šeimos ar draugų vakarėliams, bet ir užkandžių dėžutėms. Nustebinsite, o recepto prašys visi.
Gaminkite ir mėgaukitės – juk šviežių ridikėlių sezonas jau prasidėjo!

Video receptą rasite Alfo instagrame čia.
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2–4 asm.
Gaminimo laikas: 10 min.
Ridikėlių ir sūrio užkandžiui pagaminti reikia:
1 ryšulėlio ridikėlių
150 g ILE DE FRANCE bri sūrio riekelėmis
80 g ESPANA serano kumpio
GAIDELIS mini krekerių su sūriu saldainiams patiekti
1. Nuplaukite ridikėlius, nukirpkite lapus, bet palikite kotelius.
2. Ant lygaus paviršiaus išdėliokite ILE DE FRANCE bri sūrio riekeles, ant jų dėkite ESPANA serano kumpio griežinėlius.
3. Apverskite ir per vidurį dėkite po ridikėlį, atsargiai suvyniokite į saldainio formos ritinėlį.
4. Patiekite su GAIDELIS mini krekeriais su sūriu.
Gardžių atradimų.