top of page

RAUDONOJO VYNO UOGIENĖ (Receptas)

Vidurvasaris – uogienių virimo metas. Uogienei daug nereikia: uogų ir cukraus, bet mes siūlome bent kelis stiklainėlius pripildyti tokios uogienės, kuri tobulai tiks žiemą kaip dovana Kalėdoms ar jaukiai pertraukėlei sau. Tai įvairių uogų uogienė su nealkoholiniu raudonuoju vynu ir gvazdikėliais, kurią išvirsite vos per 15 min! Ar jau užuodžiate, kaip bus gerai? 


raudonojo vyno uogienė_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite Alfo instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

 

Gaminimo laikas: 30 min.


Vyno uogienei pagaminti reikia:

  • 1,2 kg įvairiausių uogų (braškių, vyšnių, mėlynių, aviečių, spanguolių, trešnių)                            

  • ½ stiklinės raudonojo nealkoholinio vyno 

  • 2–3 KOTANYI gvazdikėlių

  • 1 didelės citrinos žievelės 

  • 450 g DANSUKKER cukraus marmeladams 

  • arba 

  • 530 g DANSUKKER cukraus uogienėms

  • GAIDELIS pusrytainių kokosas ir šokoladas „7 grūdai“ (patiekti)


  1. Braškes supjaustykite kubeliais, smulkiai sukapokite KOTANYI gvazdikėlius.

  2. Į puodą supilkite nealkoholinį vyną, dėkite gvazdikėlius ir pavirkite 5 min.

  3. Sudėkite uogas, berkite DANSUKKER cukrų marmeladams, išmaišykite ir virkite dar 15 min. Įtarkuokite citrinos žievelės.

  4. Nugriebkite susidariusias putas, supilstykite į švarius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.

  5. Uogienę patiekite tepdami ant GAIDELIS pusrytainių kokosas ir šokoladas „7 grūdai“. 


PATARIMAS: Uogienę galima virti iš šviežių arba šaldytų vaisių.


Gardžių atradimų.





Comments


Naujausi įrašai

bottom of page