top of page

Kepsninėje ruoštos uogienės: tiesiog būtina išbandyti!

Uogų, vaisių ir grilinimo sezonas tęsiasi: prisigrilinkite uogienių!

Keli Alfo receptai ir patarimai jus įkvėps:


Grilyje kepta uogienė, receptas
VMG nuotr.

grilyje kepta uogienė, receptas
VMG nuotr.

grilio uogienė, receptas
VMG nuotr.

Alfo patarimai ir pastebėjimai:

  1. Uogienes geriausia kepti grilyje, kuriame galima reguliuoti temperatūrą.

  2. Grilyje galima kepti/virti visas uogienes, kurias mėgstate, iš visų ingredientų, kuriuos tik sugalvojate. Trumpai tariant, receptas tas pats, tik procesas vyksta ne virtuvėje, o gamtoje.

  3. Uogienės skonis bus dar intensyvesnis, o virimo procesas malonesnis: kol jūs mėgausitės gamta ir geru oru, visą uogienės virimo darbą nuveiks grilis ir cukrus.


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page