Kepsninėje ruoštos uogienės: tiesiog būtina išbandyti!

Vasara yra uogų ir grilinimo sezonas. Sujunkite šiuos du malonumus ir prisigrilinkite uogienių! Keli Alfo receptai ir patarimai jus įkvėps:


Uogienė, kepta grilyje, su pomidorais ir slyvomis

Grilyje kepta uogienė, receptas
VMG nuotr.

Dvisluoksnė uogienė su braškėmis ir apelsinais

grilyje kepta uogienė, receptas
VMG nuotr.

Pikantiška obuolių uogienė

grilio uogienė, receptas
VMG nuotr.

Alfo patarimai ir pastebėjimai:

  1. Uogienes geriausia kepti grilyje, kuriame galima reguliuoti temperatūrą.

  2. Grilyje galima kepti/virti visas uogienes, kurias mėgstate, iš visų ingredientų, kuriuos tik sugalvojate. Trumpai tariant, receptas tas pats, tik procesas vyksta ne virtuvėje, o gamtoje.

  3. Uogienės skonis bus dar intensyvesnis, o virimo procesas malonesnis: kol jūs mėgausitės gamta ir geru oru, visą uogienės virimo darbą nuveiks grilis ir cukrus.



Skanaus!