Raudonojo vyno medus (Receptas)

Originali idėja, kuri vyną paverčia medumi. Įdomūs skonių atradimai, be to, dar neregėta valgoma dovana!

Raudonojo vyno medus, receptas
VMG nuotr.

#Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia


Raudonojo vyno medui pagaminti reikia:

  • 1 butelio raudonojo sauso vyno

  • 1 kg DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“

  • 10 KOTANYI gvazdikėlių

  • 4 KOTANYI cinamono lazdelių

  • 3–4 kardamono sėklų

1. Cukrų užpilkite vynu, suberkite prieskonius ir kaitinkite, kol gausite medaus konsistencijos pagardą apie 45 min. ar 1 val. Tirštumą reguliuokite garindami skystį.


ALFO PATARIMAI:

· Tokį medų galite valgyti su įvairiais užkandžiais ar sūriu, taip pat gaminti įvairius patiekalus, naudoti ruošdami nealkoholinį karštą vyną ar punšą, dėti į arbatą.

· Vyno medus yra puiki dovana.

· Rinkitės savo mėgstamus prieskonius, kuo daugiau jų įdėsite, tuo intensyvesnis bus skonis ir aromatas.


Skanaus!


Naujausi įrašai