top of page

Raudonojo vyno medus (Receptas)

Originali idėja, kuri vyną paverčia medumi. Įdomūs skonių atradimai, be to, dar neregėta valgoma dovana!

Raudonojo vyno medus, receptas
VMG nuotr.


Raudonojo vyno medui pagaminti reikia:

  • 1 butelio raudonojo sauso vyno

  • 1 kg DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“

  • 10 KOTANYI gvazdikėlių

  • 4 KOTANYI cinamono lazdelių

  • 3–4 kardamono sėklų

1. Cukrų užpilkite vynu, suberkite prieskonius ir kaitinkite, kol gausite medaus konsistencijos pagardą apie 45 min. ar 1 val. Tirštumą reguliuokite garindami skystį.


ALFO PATARIMAI:

· Tokį medų galite valgyti su įvairiais užkandžiais ar sūriu, taip pat gaminti įvairius patiekalus, naudoti ruošdami nealkoholinį karštą vyną ar punšą, dėti į arbatą.

· Vyno medus yra puiki dovana.

· Rinkitės savo mėgstamus prieskonius, kuo daugiau jų įdėsite, tuo intensyvesnis bus skonis ir aromatas.


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page