Sužavėti liks ir desertų mėgėjai, nes ant stalo galėsite padėti skanėstą, kurį galima ruošti dvejopai. Vieniems labiau patiks vyno želė, o kiti mieliau skanaus raudonąjį vyną su uogomis.

2 asm.
Raudonojo vyno desertui pagaminti reikia:
750 ml nealkoholinio vyšnių vyno
20 g želatinos
Žiupsnelio kardamono
½ citrinos sulčių
1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo
1 šaukšto granatų sėklų
Keleto gervuogių
Keleto šilauogių
1. 1 stiklinę nealkoholinio vyšnių vyno užpilkite ant želatinos ir išmaišę
palikite išbrinkti apie 10 min.
2. Likusį vyną kaitinkite puode, berkite kardamono, įspauskite citrinos sulčių ir
įlašinkite DANSUKKER šviesiojo sirupo. Įmaišykite ištirpusią želatiną ir pakaitinkite.
3. Į stiklines dėkite uogas ir užpilkite vyno mišiniu.
4. Atvėsinkite ir dėkite į šaldytuvą sustingti.
5. Taip pat galite želė pašildyti ir skanauti karštą nealkoholinį vyno gėrimą su uogomis.
Gardžių atradimų.