![rafaelo ledai, ananasų ledai, ledai, desertas, Alfo receptai](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_7de9328a85f0427fb9879ae8b0ea8d1d~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_196,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_7de9328a85f0427fb9879ae8b0ea8d1d~mv2.jpg)
Reikia:
5–6 saldainių „Raffaello“
150 g šaldyto ananaso
100 g vanilinių ledų arba plombyro
~50 ml SANTA MARIA kokosų gėrimo „Rich Coconut Cream“
1. Į trintuvo indą sudėkite saldainius, šaldytą ananasą, ledus, supilkite SANTA MARIA kokosų gėrimą „Rich Coconut Cream“ ir viską sutrinkite. Viršų pabarstykite trupintu saldainiu.
![](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_d20481d5e4294021b76250aab5da3249~mv2.jpg/v1/fill/w_162,h_108,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_d20481d5e4294021b76250aab5da3249~mv2.jpg)
ALFO PATARIMAI:
· Jeigu nusipirkote didelį ananasą, kelis jo gabaliukus sušaldykite šiems ledams pagaminti.
· Ledų tirštumą reguliuokite kokosų pienu.
· Patiekti galite ir ledainėse, ir vafliniame ragelyje.
Skanaus!