Geriausias vasaros patiekalas – ledų tortas su zefyrais (Receptas)

Vasara yra oficialus ledų valgymo tris kartus per dieną sezonas. Nesvarbu, esate vaikas ar suaugusysis, ledai yra tai, apie ką svajojate patekę į saulėkaitą.

Gal vakarienei patiktų šis greitai pagaminamas, burnoje tirpstantis, kūną vėsinantis patiekalas? Ledų torto su zefyrais receptas!


Ledų tortas su zefyrais ir meduoliais, Alfo Ivanausko receptas
VMG archyvų nuotr.

6–8 porcijoms


Ledų tortui pagaminti reikia:

  • 900 g mėgstamo vanilinio plombyro

  • 200 g zefyrų

  • 110 g įvairių spalvų ir skonių dražė saldainių

  • 5 meduolių


1. Norimą torto formą išklokite maistine plėvele.

2. Berkite dalį saldainiukų, plėšytų zefyrų ir uždėkite sluoksnį ledų.

3. Ant ledų dėkite dalį laužytų meduolių, vėl sluoksnį ledų. Taip sluoksniuokite, kol sudėsite visus turimus ingredientus.

4. Formą dėkite į šaldiklį, kad tortas sušaltų.


Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg