top of page

Pirmieji pavartykite naujausią „Verdu ir kepu“ numerį

Pavasariškai pašėlęs, pilnas ryškių spalvų ir daugiau nei 130 gardžių receptų!

Švelnus, linksmas ir truputį nostalgiškas – toks yra pavasarinis „Verdu ir kepu”. Kartu iškepsime tobulą varškės pyragą, akys raibs nuo daugybės bandelių formavimo būdų. Suvaldysite smidrus, įsitikinsite, kad veganiškas maistas yra skanus ir atsidursite tikro pavasariško valgio karalystėje – salotų valdose. Kalakutai bus jau ne tokie baisūs, prijaukinsite mezze, tapas ir antipasti. Taip pat sužinosite, kaip lieknėti su BRA ir kur „išsirašyti” receptą laimės piliulėms, susipažinsite su mama, auginančia 5 vaikus ir teigiančia, kad tai yra paprasta. O skaniausias kąsnelis – desertai įvairiems skoniams.

Gardaus pavasario su „Verdu ir kepu”!


Naujausi įrašai

bottom of page