top of page

Pirmieji pavartykite naujausią „Verdu ir kepu“ numerį

Naujasis „Verdu ir kepu“ žurnalo numeris yra kupinas gardžiausio metų laiko kvapų ir skonių. Šį žurnalą valdo obuolys. Sužinosite, kokia obuolių rūšis tinkamiausia kepti, o kokia – dėti į salotas ar padažus. Suksime madingiausias rožes iš avokado ir įrodysime, kad net pyragas gali būti rožė.

Pakalbėsime apie paleo mitybos būdą ir kodėl vanduo toks svarbus lieknėjant. Karščiausią rudens temą – konservavimą – nagrinėsime linksmai, skaniai ir netikėtai. Prigaminsime sriubų, salotų, mėsos ir žuvies su obuoliais. Iš daugybės obuolių čatnių rūšių galėsite išsirinkti skaniausią arba tiesiog išsirinkti visus.

Sužinosime, kokiomis kalbomis kalba baklažanas, ir jį sutramdysime, surengsime sumuštinių vakarėlį. Žaibiški trupinių pyragai išgelbės netikėtai apsilankius svečiams. Ir kaip visada – nuoširdūs pokalbiai su mūsų svečiais.

„Verdu ir kepu“ – raktas į skanią kasdienybę!


Naujausi įrašai

bottom of page