Dar vienas netradicinis šaltibarščių recepto variantas: oranžiniai šaltibarščiai su korėjietiškomis morkomis.
Laidą #AlfasVienasNamuose žiūrėkite čia
4 asm.
Šaltibarščiams pagaminti reikia:
2 trumpavaisių agurkų
1 ryšulėlio svogūnų laiškų
Žiupsnelio KOTANYI druskos
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
1 kuokštelio krapų
300 g SKONIO LINIJA korėjietiškų morkų
2 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo
900 g DOBILO ekologiško kefyro
1 šaukštelio baltojo vyno acto
Žiupsnelio DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
2 virtų kiaušinių
1. Agurkus supjaustykite arba pailgomis juostelėmis, arba kvadratėliais. Susmulkinkite svogūnų laiškus. Suberkite į dubenį, įberkite druskos ir juodųjų pipirų.
2. Supjaustykite krapus, berkite į dubenį su pjaustytomis daržovėmis, viską išmaišykite. Dėkite korėjietiškas morkas, pilkite sojų padažą, kefyrą, baltojo vyno actą, berkite cukrų ir viską išmaišykite.
3. Patiekite dubenėlyje, dėkite per pusę perpjautą kiaušinį. Puoškite krapų šakelėmis, apibarstykite juodaisiais pipirais.
ALFO PATARIMAI:
· Skaniausi šie šaltibarščiai bus, jei prieš valgant juos dar palaikysite šaldytuve apie 30 min.
· Prie šaltibarščių galite patiekti bulvių košės arba keptų bulvių.
· Rūgštumą bei saldumą reguliuokite cukraus ir acto kiekiu.
Skanaus!
Comments