top of page

Pamatykite pirmieji, kaip atrodo „McDonald‘s“ ir Alfo Ivanausko sukurti mėsainiai

Šiandien, prie kino centro „Forum Cinemas Vingis“ įsikūrusiame restorane „McDonald‘s“, įvyko „McDonald‘s“ ir „Virtuvės mitų griovėjų“ (VMG) idėjinio lyderio Alfo Ivanausko sukurtų dviejų gurmaniškų mėsainių pristatymas. Nuo 16 valandos čia apsilankę svečiai turėjo galimybę pirmieji paragauti gardžių naujienų. Jų laukė staigmena – naujuosius, pagal specialų receptą sukurtus, mėsainius dalijo pats jų kūrėjas A. Ivanauskas, o kas trečias pirkėjas galėjo džiaugtis antru mėsainiu nemokamai. Į renginį susirinko ir būrys žinomų žmonių.

„Iš mano mėsainių recepto žmonės tikrai supras, kad aš tikrai labai mėgstu mėsą – itin kokybišką – ir gerą sūrį. Šefo mėsainiams panaudotas mano mėgstamas ementalio sūris – galite atpažinti jį iš didelių skylių. Greta gardaus sūrio glaudžiama sultinga jautiena arba vištiena. O patiekalo skonį dar labiau sustiprina ir išlaisvina netradiciniai, išskirtinės receptūros padažai. Žinoma, negalima pamiršti ir dar vienos svarbios sudėtinės dalies – šviežių daržovių!“ – naujienas pristato A. Ivanauskas.

Valerijos Stonytės nuotr.


Šefo mėsainio su jautiena receptas: bandelė, pagardinta dviejų rūšių sezamo sėklomis, barbekiu padažas, lydytas čederio ir ementalio sūris, švieži pomidorai bei raudonieji svogūnai – visa tai sudaro nepakartojamą skonių puokštę, kurią papildo sultinga jautiena. Šefo mėsainio su vištiena receptas: sezamo sėklomis apibarstyta bandelė, traškios kiaulienos šoninės juostelės, visų mėgstamas ementalio sūris, pomidorai, gražgarstės, raudonieji svogūnai, burnoje tirpstanti vištiena ir šiek tiek klasikinio „Big Mac®“ padažo – derinys, kurio verta paragauti.

Su VMGonline.lt skaitytojais dalijamės akimirkomis iš pristatymo.

Alfas Ivanauskas su „McDonald’s“ generaliniu direktoriumi Baltijos šalims Vladimiru Janevskiu (Vladimir Janevski). Valerijos Stonytės nuotr.


Valerijos Stonytės nuotr.


Valerijos Stonytės nuotr.


Valerijos Stonytės nuotr.


Valerijos Stonytės nuotr.


Valerijos Stonytės nuotr.


Valerijos Stonytės nuotr.


Naujausi įrašai

bottom of page