top of page

Niujorko sūrio pyragas


Reikia:

  • Pagrindui:

  • 130 g sausainių („Selga“ tipo)

  • 80 g ištirpinto sviesto


Sūrio masei:

  • 1,2 kg „Philadelphia“ sūrio

  • 100 ml plakamosios grietinėlės

  • 200 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 6 kiaušinių

  • ½ citrinos sulčių

  • 70 g kukurūzų krakmolo

  • Žiupsnelio druskos

  • 1 šaukšto DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile


1. Sausainius susmulkinkite smulkintuvu iki kruopelyčių, supilkite sviestą ir išmaišykite. Šia mase išklokite formos apačią. Gerai prispauskite. Kepkite apie 15 min. įkaitintoje iki 160 °C orkaitėje.

2. Orkaitę įjunkite maksimaliai – 230 arba 240 °C.

3. Sūrį sumaišykite su likusiais produktais, pabaigoje suberkite DANSUKKER vanilinį cukrų su natūralia vanile. Maišykite labai atsargiai, neįplakdami oro.

4. Sūrio masę supilkite į formą ir išlyginkite viršų lengvai pastuksenę į formos kraštą.

5. Šaukite į orkaitę ir kepkite 10 min. Po to sumažinkite temperatūrą ir kepkite 100 °C dar apie 1,5 val.

Naujausi įrašai

bottom of page