top of page

Nebrangus jūros gėrybių troškinys (Receptas)

Nustebinkite artimuosius sodrių skonių pripildytu jūros gėrybių troškiniu pagal kalifornietišką receptą. Troškinio skonis ir vaizdas – prabangūs, tačiau pagaminti jį lengva ir nebrangu.

Tai patiekalas, kuris pavyks iš pirmo karto.


Jūros gėrybių troškinys_troškinys su jūros gėrybėmis_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite čia.


JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:


 

2 asm.

Gaminimo laikas: 30–40 min.


Jūros gėrybių troškiniui pagaminti reikia:

  • 1 svogūno

  • 3 skiltelių česnako

  • 2 bulvių

  • 100 g šalto rūkymo šoninės

  • 100 g kalmaro filė

  • 100 g lašišos filė

  • 30 g sviesto

  • 1 šaukšto miltų

  • 1 stiklinės pieno

  • 1 kubelio NATUR COMPAGNIE ekologiško Provanso žolelių sultinio

  • 2 stiklinių vandens

  • 2 KOTANYI laurų lapų

  • 2 saujų konservuotų kukurūzų

  • 100 g mažų aštuonkojų

  • 100 g krevečių

  • 50 ml grietinėlės

  • 2 šaukštų smulkintų SPILVA marinuotų uoginių paprikų

  • 1 saujos smulkintų svogūnų laiškų

  • 1 saujelės smulkintų krapų

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų

1. Svogūnus susmulkinkite mažais kubeliais, česnaką sukapokite, bulves supjaustykite

nedideliais kubeliais.

2. Šalto rūkymo šoninės juosteles supjaustykite plonais griežinėliais.

3. Kalmaro filė supjaustykite šiaudeliais, lašišos filė – stambiais kubeliais.

4. ZYLE keptuvėje išlydykite sviestą, jame kepkite smulkintus svogūnus, česnaką ir šoninę apie

3–4 min.

5. Sudėkite miltus, maišydami pakepkite dar 2 min., pilkite pieną ir išmaišykite. Sudėkite

kubeliais pjaustytas bulves.

6. NATUR COMPAGNIE ekologišką Provanso žolelių sultinio kubelį ištirpinkite vandenyje ir

supilkite į keptuvę. Patroškinkite apie 5–7 min.

7. Į verdamą sriubą sudėkite KOTANYI laurų lapus ir konservuotus kukurūzus.

8. Sudėkite jūros gėrybes ir išmaišykite. Supilkite grietinėlę, pavirkite dar 5 min.

9. Į pasirinktą lėkštę dėkite sriubą, ant viršaus – smulkintas SPILVA marinuotas uogines

paprikas, viską papuoškite smulkintomis žolelėmis ir apibarstykite KOTANYI šviežiai grūstais

pipirais.


Skanaus.

Comentários


Naujausi įrašai

bottom of page