Neatsivalgomos picos, kurios patiks ir vaikams (Receptas)

Alfas parodė, kaip greitai ir lengvai paruošti saldžiarūgščius picos liežuvėlius, kurie bus skanūs tiek karšti ant pietų stalo, tiek atvėsę ir ragaujami kaip užkandis.


picos receptas,
VMG nuotr.

Neatsivalgomai picai paruošti reikia:

  • 3 picų tešlos lakštelių

  • Žiupsnelio KOTANYI raudonėlio

  • 2–3 šakelių šviežių rozmarinų

  • Žiupsnelio kmynų

  • 1 mėlynojo svogūno

  • 1 obuolio

  • 1 saujos vyšninių pomidorų

  • 2 skiltelių česnako

  • 50 g OBELIŲ saulėje džiovintų pomidorų aliejaus

  • 6 KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių

  • 4–5 šaukštų SUSLAVIČIAUS pomidorų padažo „Klasikinis“

  • 2 saujų tarkuoto čederio sūrio

  • 2 saujų tarkuoto kietojo sūrio

  • 4–5 ančiuvių

  • 100 g mocarelos sūrio

  1. Picos tešlą pagardinkite KOTANYI raudonėliais, rozmarinais, kmynais ir apvaliu daiktu išlyginkite tešla, kad ji taptų pailga, gautą tešlą dėkite į kepimo skardą ir kepkite 220 °C temp. apie 2–3 min.

  2. Svogūną, obuolį, vyšninius pomidorus, česnaką, supjaustykite griežinėliais. Į ZYLE keptuvę pilkite OBELIŲ saulėje džiovintų pomidorų aliejų, dėkite KITCHEN ME triušienos dešreles ir kepkite iš visų pusių, kol apskrus ir pilnai iškeps, iškepus supjaustykite griežinėliais.

  3. Ant apkeptos picos tešlos tepkite SUSLAVIČIAUS pomidorų padažą „Klasikinis“, dėkite čederio sūrį, kietąjį sūrį, svogūną, pomidorus, česnaką, obuolį, paplėšytus ančiuvius, triušienos dešreles ir kepkite 220 °C temp. orkaitėje 8–10 min.

  4. Iškepus picai ant jos uždėkite plėšytos mocarelos ir pagardinkite šviežiomis rozmarino šakelėmis.


Skanaus!