Gaivus naminis limonadas su ledukais yra geriausia, kas gali nutikti karštą vasaros dieną. Būtinas gimtadienių šventėse ir grilio vakarėliuose! Naujas receptas, kuriame žolelės įsimyli cinamoną!
![naminis cinamoninis žolelių limonadas, Alfo Ivanausko receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_3792c0060786411f96ac049da3b21aec~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_133,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_3792c0060786411f96ac049da3b21aec~mv2.jpg)
Laidą #Alfodidysiskulinarinissou žiūrėkite čia
2 l limonado reikia:
2–3 cinamono lazdelių
1 šaukšto gvazdikėlių
½ stiklinės vandens
2 saujų ledukų
2 citrinos sulčių
Kuokštelio mėgstamų žolelių (mėtų, laurų lapų, citrininių čiobrelių)
1,5 l TICHĖS natūralaus mineralinio vandens (gazuoto)
Cinamono lazdeles, gvazdikėlius užpilkite vandeniu, pavirkite 2–3 minutes. Baigus virti uždenkite dangčiu ir palikite atvėsti.
Į ąsotį įberkite ledukų, supilkite atvėsintą paruoštą skystį, citrinos sultis, žoleles patrinkite tarp rankų ir suberkite į limonadą, supilkite TICHĖS natūralų mineralinį vandenį (gazuotą). Viską išmaišykite.
ALFO PATARIMAI:
· Žoleles limonadui rinkitės pagal skonį.
· Prieskoningą vandenį galite laikyti šaldytuve apie savaitę ir skaninti kitus ruošiamus limonadus.
· Jei nemėgstate gazuoto vandens, galite rinktis negazuotą.
Skanaus!