Skaniausia, kas pagaminta namuose, o naminiams ledams išvis neprilygsta niekas. Svarbiausia, kad jiems pagaminti nereikia nieko labai įmantraus.
Šiame Alfo naminių ledų recepte yra vos keli ingredientai. Pasilepinkite.
![naminiai ledai, kavos ledai, Alfo Ivanausko receptas, vmg receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_5d117e0f2118462c9b18108c2ea70319~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_192,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_5d117e0f2118462c9b18108c2ea70319~mv2.jpg)
2 asm.
Naminiams kavos ledams pagaminti reikia:
2 NESPRESSO espreso kavos puodelių
1 šaukšto DANSUKKER auksaspalvio sirupo
50 ml kavos arba migdolų likerio
200 g grietinėlės 36 % rieb.
Užpilkite 2 NESPRESSO espreso kavos puodelius.
Į kavą supilkite DANSUKKER auksaspalvį sirupą ir likerį. Viską išmaišykite.
Kavą sumaišykite su grietinėle.
Į ZYLE ledų aparatą supilkite kavos ir grietinėlės mišinį, įjunkite ir palikite maždaug 2 valandoms.
ALFO PATARIMAI:
· Ledus galite paskaninti juoduoju šokoladu, pvz., PERGALĖS UNIQUE juoduoju šokoladu „Madagaskar“.
· Jei norite, kad ledai greičiau sustingtų – pilkite visus šaltus ingredientus: šalta kavą, atšaldytą grietinėlę ir likerį. Tokiu būdu gaminimo laiką sutrumpinsite beveik per pusę.
· Ledus galite serviruoti skirtinguose induose, patiekti puošdami įvairiomis uogomis ar įvairiais žalumynais. Taip ledai atrodys išskirtiniau ir įdomiau.
Skanaus!