Gardžios, traškios, gaivios tuno ir granatų sėklų salotos tikrai paįvairins švenčių stalą ir nustebins svečius.
Dar daugiau įdomių receptų šventėms rasite naujoje virtualioje Alfo knygoje KULINARINIS VIEŠBUTIS.
2–3 asm.
Tuno ir granatų salotoms paruošti reikia:
150 g brokolio
50 g poro
1 vidutinio obuolio
4 šaukštų džiovintų slyvų
2 šaukštų kedrinių pinijų
4 šaukštų granatų sėklų
20 g DŽIUGAS 12 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Mild“
2 šaukštų OBELIŲ majonezo „Premium“
160 g CALVO tuno savo sultyse
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
1. Brokolį supjaustykite žiedynais ir apvirkite 4 min. pasūdytame vandenyje.
2. Į dubenį berkite brokolius, kvadratėliais pjaustytą porą ir obuolį, smulkintas slyvas, kedrines pinijas, granatų sėklas.
3. Daržovių skustuku papjaustykite #DŽIUGAS 12 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Mild“ ir+ užberkite ant salotų.
4. Dėkite OBELIŲ majonezo „Premium“, #CALVO tuno savo sultyse, berkite KOTANYI juodųjų pipirų.
5. Viską apibarstykite granatų sėklomis.
Gardžių atradimų.
Opmerkingen