Gardžios, traškios, gaivios tuno ir granatų sėklų salotos tikrai paįvairins švenčių stalą ir nustebins svečius.
Dar daugiau įdomių receptų šventėms rasite naujoje virtualioje Alfo knygoje KULINARINIS VIEŠBUTIS.
![naminės tuno ir granatų salotos_Alfo receptas](https://static.wixstatic.com/media/215589_d21fc575ab3e47b290e1c3e96274325f~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_196,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/215589_d21fc575ab3e47b290e1c3e96274325f~mv2.jpg)
2–3 asm.
Tuno ir granatų salotoms paruošti reikia:
150 g brokolio
50 g poro
1 vidutinio obuolio
4 šaukštų džiovintų slyvų
2 šaukštų kedrinių pinijų
4 šaukštų granatų sėklų
20 g DŽIUGAS 12 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Mild“
2 šaukštų OBELIŲ majonezo „Premium“
160 g CALVO tuno savo sultyse
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
1. Brokolį supjaustykite žiedynais ir apvirkite 4 min. pasūdytame vandenyje.
2. Į dubenį berkite brokolius, kvadratėliais pjaustytą porą ir obuolį, smulkintas slyvas, kedrines pinijas, granatų sėklas.
3. Daržovių skustuku papjaustykite #DŽIUGAS 12 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Mild“ ir+ užberkite ant salotų.
4. Dėkite OBELIŲ majonezo „Premium“, #CALVO tuno savo sultyse, berkite KOTANYI juodųjų pipirų.
5. Viską apibarstykite granatų sėklomis.
Gardžių atradimų.