top of page

Naminės tuno ir granatų salotos (Receptas)

Gardžios, traškios, gaivios tuno ir granatų sėklų salotos tikrai paįvairins švenčių stalą ir nustebins svečius.


 

Dar daugiau įdomių receptų šventėms rasite naujoje virtualioje Alfo knygoje KULINARINIS VIEŠBUTIS.


 


naminės tuno ir granatų salotos_Alfo receptas
Alfo Ivanausko nuotr.

Laidą #AlfoVila žiūrėkite čia


2–3 asm.


Tuno ir granatų salotoms paruošti reikia:

  • 150 g brokolio

  • 50 g poro

  • 1 vidutinio obuolio

  • 4 šaukštų džiovintų slyvų

  • 2 šaukštų kedrinių pinijų

  • 4 šaukštų granatų sėklų

  • 20 g DŽIUGAS 12 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Mild“

  • 2 šaukštų OBELIŲ majonezo „Premium“

  • 160 g CALVO tuno savo sultyse

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų

1. Brokolį supjaustykite žiedynais ir apvirkite 4 min. pasūdytame vandenyje.

2. Į dubenį berkite brokolius, kvadratėliais pjaustytą porą ir obuolį, smulkintas slyvas, kedrines pinijas, granatų sėklas.

3. Daržovių skustuku papjaustykite #DŽIUGAS 12 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Mild“ ir+ užberkite ant salotų.

4. Dėkite OBELIŲ majonezo „Premium“, #CALVO tuno savo sultyse, berkite KOTANYI juodųjų pipirų.

5. Viską apibarstykite granatų sėklomis.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page