top of page

Mėsainis ar omaras: ką Londone pasirinks Alfas?

Bėda ta, kad lazda turi du galus. Jei restorano meniu ne per ilgas – tai geras ženklas, bet jei pasirinkimų vos keli – išsirinkti gali būti dar sunkiau. Atrodo, kad mėsainius ir omarus ruošiantis „Burger & Lobster“ restoranų tinklas Londone rado išeitį. Tuo džiaugiasi ir čia apsilankęs bei nuo keblios dilemos išsisukęs Alfas. Užsisakyti leidžia A-BU!

Vakarienę „Burger & Lobster“ galima pradėti nuo užkandžiams siūlomų alyvuogių arba riešutų. Užkandus reikia priimti svarbiausią vakaro sprendimą: mėsainis ar omaras? Mėsainį galite rinktis su bulvytėmis (11 Eur) arba su bulvytėmis ir salotomis (17 Eur).

Alfo Ivanausko nuotr.

Alfo Ivanausko nuotr.


Omarų užsisakymo taisyklės yra panašios: 500 g omaras su bulvytėmis (21 Eur), 700 g omaras su bulvytėmis ir salotomis (28 Eur). Didžiuliams omarų entuziastams siūlomi tokie patys didžiuliai omarai: 1000 g (38 Eur) ir 1500 g (59 Eur). Beje, galite nuspręsti, kaip bus paruoštas jūsų omaras – ant grilio ar garuose.

Alfo Ivanausko nuotr.

Alfo Ivanausko nuotr.


Tie, kurie negali apsispręsti arba tiesiog nori visko, dažniausiai renkasi „City Combo“ rinkinį. Už 31 Eur gausite mėsainį, 500 g omarą ir bulvyčių. Kitas vietinių mėgstamas kūrinys – „lobster roll“. Tai – omaro sumuštinis-suktinukas, patiekiamas su bulvytėmis ir salotomis (27 Eur).

Alfo Ivanausko nuotr.

Alfo Ivanausko nuotr.


„Man patiko šio restorano interjeras. Jo dekoracijos yra sukurtos iš dėžių, kuriomis transportuojami omarai. Taip pat salėje yra ir didžiulių dekoratyvių akvariumų“, – pasakojo pikantišką vakarienės nuotrauką užvertęs Alfas.

Alfo Ivanausko nuotr.

Alfo Ivanausko nuotr.


Nusisegėte duotą seilinuką ir ištroškote? „Burger & Lobster“ turėtų pavergti ir kokteilių mėgėjus. Na, dar ir tuos, kuriuos lengva paveikti skambiais pavadinimais. Savo kokteilį čia jau turi ir mažasis princas Džordžas. Išduosime paslaptį, kad „The Prince George“ čia įsivaizduojamas kaip turintis konjako, ramunėlių ir šampano skonio. „Rhubarbra Streisand“, žinoma, kvepės rabarbarais, o „Pinot Colada“ be kokosų vandens savo sudėtyje turės ir „Pinot grigio“.

Alfo Ivanausko nuotr.

Alfo Ivanausko nuotr.


„Tai nėra išskirtinis ar labai prabangus restoranas, bet restoranas, į kurį tikrai nori sugrįžti, kai nori pavalgyti greitai, kokybiškai, šviežiai ir skaniai“, – sakė ir mėsainio, ir omaro atsikandęs Alfas.

Darbo laikas:

Pirm.–Ketv.: 11:30–23:00

Penkt.–Šešt.: 11:30–00:00

Sekm.: 11:30–23:00

„Burger & Lobster“ (26 Binney St, Londonas). Jų „Facebook“ paskyra.

Daugiau skanių vietų Londone rasite ČIA.

Naujausi įrašai

bottom of page