Pasigaminti namuose midijų patiekalą, kuris būtų tarsi geriausiame restorane, nėra sudėtinga. Reikia tik drąsos, kokybiškų recepto ingredientų ir noro išbandyti naują skonį. Grietinėlėje patroškintos midijos su obuolių gabalėliais ir salierais nustebins Jus pačius ir tuos, kuriuos vaišinsite. Skanaus.
2 asm.
Midijoms su obuolių gabaliukais ir salierais paruošti reikia:
2 saliero stiebo lazdelių
2 skiltelių česnako
3 šaukštų TORRES alyvuogių aliejaus „Silencio Arbequina“
1 buteliuko BITBURGER nealkoholinio alaus
400 g šviežių midijų
100 ml grietinėlės 35 % rieb.
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Skrudintos duonelės (patiekti)
1. Salierus, česnakus susmulkinkite ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su TORRES
alyvuogių aliejumi „Silencio Arbequina“, kol daržovės suminkštės.
2. Apkepus supilkite BITBURGER nealkoholinį alų, sudėkite midijas, uždenkite ir
troškinkite apie 2–3 min.
3. Supilkite grietinėlę, dėkite druskos, pipirų, išmaišykite ir patiekite su salierų lapeliais
ir skrudinta duonele. Galite patiekti su BITBURGER nealkoholiniu alumi.
Skanaus.
Comentarios