top of page

Marinuoti baravykai

  • Writer: vmgonline
    vmgonline
  • 2020-02-22
  • 1 min. skaitymo

Atnaujinta: 2020-08-17


Marinuoti baravykai, vmg receptas

Gaminimas 35 min.


Reikia:

  • 1–1,5 kg baravykų

Marinatui:

  • ½ l vandens

  • 1 šaukštelio druskos

  • 1 šaukšto cukraus

  • 2 šaukštų acto

  • 5–6 kvapiųjų pipirų

  • 2 laurų lapų

  • kapotų krapų

1. Į vandenį suberkite prieskonius (išskyrus actą) ir užvirkite.

2. Baravykus nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.

3. Į verdantį marinatą suberkite baravykus ir virkite apie 15–20 min.

4. Nukelkite puodą nuo ugnies, supilkite actą ir gerai išmaišykite.

5. Paruoštus baravykus su marinatu sudėkite į stiklainius ir sandariai uždarykite dangteliais.


Skanaus!

Susiję įrašai

Rodyti viską
Balta naminė mišrainė (Receptas)

Balta mišrainė – tai vienas populiariausių tradicinių šventinių patiekalų, dažnai patiekiama prie mėsos ar kaip savarankiškas patiekalas.

 
 
bottom of page