top of page

Salotos su lapiniais kopūstais, vynuogėmis ir sūriu (Receptas)

  • 07-21
  • 1 min. skaitymo

Kai norisi lengvo, gaivaus, tekstūriško patiekalo, labai rekomenduojame greitai paruošiamas lapinio kopūsto, vynuogių ir sūrio salotas.

Salotos su lapiniais kopūstais, vynuogėmis ir sūriu, vmg receptas
VMG nuotr.

4 asm.

Gaminimas 15 min.


Salotoms su vynuogėmis paruošti reikia:

  • 8–10 lapinių kopūstų lapų

  • 250 g besėklių vynuogių (rinkitės įvairiaspalves vynuoges)

  • 150 g kamambero

  • 100 g graikinių riešutų

  • 3 šaukštai aliejaus

  • 3 šaukštai citrinos sulčių

  • 1 šaukštelis medaus

  • Druskos


1. Lapinius kopūstus (be storosios dalies) suplėšykite, apiplikykite verdančiu vandeniu ir palaikykite jame 2–3 min. Po to apliekite lediniu vandeniu.

2. Sumaišykite aliejų, citrinos sultis, medų ir druską.

3. Riešutus susmulkinkite, sūrį suplėšykite. Salotas išdėliokite lėkštėje, pašlakstykite padažu.


Gardžių atradimų.

bottom of page