top of page

Margas pyragas su juodųjų serbentų uogiene (Receptas)


margas trupinių pyragas su uogiene_ receptas,_Alfo receptas_trupininis pyragas
VMG nuotr.

6-8 asm.

gaminimas 10 min

kepimas 30 min


Pyragui su juodųjų serbentų uogiene reikia:

  • 80 g viso grūdo miltų

  • 80 g išlukštentų pistacijų

  • 20 g juodųjų sezamų

  • 100 g DANSUKKER cukranendrių cukraus

  • 150 g labai šalto sviesto

  • 3–4 šaukštų juodųjų serbentų uogienės

  1. Į dubenį suberkite miltus, pasmulkintas pistacijas, juoduosius sezamus ir cukranendrių cukrų. Sutarkuokite sviestą ir sudėkite į dubenį su miltais, riešutais ir cukrumi. Viską sutrinkite pirštais iki smulkių kruopelyčių. Arba sudėkite visus produktus į smulkintuvo indą ir susmulkinkite smulkintuvu, o pistacijas berkite jau susmulkintas.

  2. Paruoškite 20–22 cm skersmens formą. Trupinius padalykite į dvi nelygias dalis – didesnę suberkite į formą ir lengvai paspauskite. Sudėkite uogienę, aplyginkite ir suberkite likusius trupinius. Kepkite apie 30 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page