Gerų – plonų ir „šilkinių“ – lietinių blynelių receptų niekada nebus per daug. O lietinių su skaniu įdaru – juo labiau. Šie ypač patiks tiems, kurie mėgsta azijietišką natą patiekaluose ir lengvus, bet sočius triušienos įdarus.
Ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei. Ir sau, ir svečiui. Būtinai išbandykite dar šiandien.

Video receptą rasite Alfo instagrame čia
GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
4 asm.
Gaminimo laikas: apie 40 min.
Lietiniams blyneliams pagaminti reikia:
1 kiaušinio
1 šaukšto DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
Žiupsnelio KOTANYI druskos ir pipirų mišinio
2 stiklinių ŽEMAITIJOS A2 pieno be laktozės
1 stiklinės miltų
200 g LAPINO PUOTA triušienos juosmeninės dalies filė
Žiupsnelio KOTANYI prieskonių „Česnakinė vištiena“
½ svogūno
20 ml KIKKOMAN padažo „Ponzu“
1 saujos špinatų
1 šaukšto aliejaus (+ kepti)
50 g DŽIUGAS tarkuotų sūrių mišinio makaronams
Šviežių bazilikų lapelių (papuošti)
1. Į dubenį įmuškite kiaušinį, berkite DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“, KOTANYI druskos ir pipirų mišinio, supilkite ŽEMAITIJOS A2 pieną be laktozės, suberkite miltus ir išmaišykite šluotele. Palikite tešlą pailsėti.
2. LAPINO PUOTA triušienos juosmeninės dalies filė supjaustykite gabaliukais ir apkepkite įkaitintoje keptuvėje. Pagardinkite KOTANYI prieskoniais „Česnakinė vištiena“.
3. Svogūną supjaustykite kubeliais. Berkite šalia triušienos ir apkepkite. Supilkite KIKKOMAN padažą „Ponzu“, suberkite špinatus. Išmaišykite ir kepinkite keletą min.
4. Į tešlą pilkite aliejaus, išmaišykite.
5. Įkaitintoje keptuvėje formuokite plonus lietinius. Apkepkite iš abiejų pusių.
6. Ant lietinių dėkite triušienos įdaro, berkite DŽIUGAS tarkuotų sūrių mišinio makaronams, susukite, kad įdaras neiškristų. Dėkite į keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių.
7. Patiekiant papuoškite bazilikų lapeliais.
Dar daugiau gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.
Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.

Gardžių atradimų.