Tai panašu ir į štrudelį, ir į lietinius blynelius su saldžiu įdaru, ir į bandelę su obuoliais. Lavašas su obuolių įdaru nudžiugins skonio receptorius ir visus, kurie nori kažko skanaus, bet nenori ilgai gaminti.
4–6 porcijoms
Lavašui su obuolių įdaru paruošti reikia:
1 didelio obuolio
saujos razinų saujos žalių pistacijų
1 apelsino žievelės
1 šaukštelio DANSUKKER cukraus
50 g sviesto žiupsnelio cinamono
1 lavašo
1. Obuolį nulupkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Sumaišykite su razinomis, riešutais, tarkuota apelsino žievele ir cukrumi.
2. Keptuvėje ištirpinkite pusę sviesto. Suberkite paruoštą mišinį ir kepkite ant vidutinės ugnies apie 5–7 min. Užberkite cinamono, išmaišykite ir nukelkite.
3. Paruošta mase aptepkite lavašą, susukite ir apkepkite ant likusio sviesto. *Patiekite su medumi
Gardžių atradimų.
Comments