Kavos desertas su kokosiniais ledais yra tas saldus patiekalas, kuris karštą vasaros dieną yra geriausias ir patikimiausias jūsų energijos ir geros nuotaikos gelbėtojas.
![Alfo Ivanausko receptas, kokosinių ledų kavos desertas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_6af0495b0fba4c8591b2696bd9b314d8~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_167,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_6af0495b0fba4c8591b2696bd9b314d8~mv2.jpg)
#Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia
Kokosinių ledų kavai pagaminti reikia:
⅔ stiklinės kokosinių grietininių ledų
Kelių ledukų
1 puodelio NESPRESSO kavos „Coconut flavour over ice“
Ledus sudėkite į stiklinę ir atšaldykite šaldymo kameroje.
Ant atšaldytų ledų dėkite ledukus.
Supilkite NESPRESSO kavą „Coconut flavour over ice“ į stiklinę. Skanaukite!
ALFO PATARIMAI:
· Kavą galite gerti iš karto arba palaukti, kol ji pradės tirpdyti ledus ir su jais labiau susimaišys.
· Kavą galite paskaninti kokosiniu likeriu.
· Vietoje kokosinių ledų galite naudoti šokoladinius.
Skanaus!