Kokosų panakota su avietėmis


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

4 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 8 g želatinos

  • 400 ml kokosų pieno

  • 2 šaukštų agavų sirupo

  • 250 g aviečių

  • Žiupsnelio tarkuotos žaliųjų citrinų žievelės

1. Želatiną užpilkite kokosų pienu. Po 10–15 min. (jei želatina išbrinko) pakaitinkite tirpalą, kol želatina ištirps. Supilkite dalį agavų sirupo, išmaišykite.

2. Kokosų pieno su želatina tirpalą supilkite į neaukštą formelę ir sustingdykite.

3. Avietes sutrinkite su likusiu agavų sirupu ir žaliųjų citrinų žievele.

4. Kai želė sustings, formele išpjaukite norimas formas ir jas pripildykite aviečių.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg