top of page

Keptų morkų užtepėlė su skumbre (Receptas)

  • Writer: vmgonline
    vmgonline
  • 2020-12-01
  • 1 min. skaitymo

Atnaujinta: 04-08


Keptų morkų užtepėlė su skumbre, receptai, Verdu ir kepu, Alfas Ivanauskas
VMG nuotr.

Gaminimo laikas: 60 min.

Porcijų skaičius: 600 g

Lengvas receptas


Keptų morkų užtepėlei pagaminti reikia:

  • 400 g morkų

  • 1 saliero stiebo

  • 1 karšto rūkymo skumbrės

  • 3 skiltelių česnako

  • 50 ml alyvuogių aliejaus

  • 150 g kreminio sūrio

  • 80 g mėgstamų GAIDELIS krekerių

  • 3 vnt. marinuotų uoginių paprikų

  • Druskos

  • Pipirų


  1. Morkas nuskuskite, supjaustykite riekelėmis. Česnaką sukapokite gabalėliais, apšlakstykite aliejumi ir pabarstykite druska. Viską kepkite orkaitėje inde su dangčiu 180 0C apie 40 min. kol gerai suminkštės.

  2. Iškepusias morkas sutrinkite trintuvu kartu su sūriu, skumbre, marinuotomis uoginėmis paprikomis SPILVA. Pagardinkite druska bei pipirais.

  3. Patiekite dubenėlyje ir ragaukite su mėgstamo skonio krekeriais.


PATARIMAI

  • Šios užtepėlės fanais taps net ir tie, kurie nemėgsta skumbrės.

  • Puikus skumbrės panaudojimas ir naujas jos atgimimas.


Video receptas:


Skanaus!




bottom of page