Keptų morkų užtepėlė su skumbre (Receptas)
- vmgonline
- 2020-12-01
- 1 min. skaitymo
Atnaujinta: 04-08

Gaminimo laikas: 60 min.
Porcijų skaičius: 600 g
Lengvas receptas
Keptų morkų užtepėlei pagaminti reikia:
400 g morkų
1 saliero stiebo
1 karšto rūkymo skumbrės
3 skiltelių česnako
50 ml alyvuogių aliejaus
150 g kreminio sūrio
80 g mėgstamų GAIDELIS krekerių
3 vnt. marinuotų uoginių paprikų
Druskos
Pipirų
Morkas nuskuskite, supjaustykite riekelėmis. Česnaką sukapokite gabalėliais, apšlakstykite aliejumi ir pabarstykite druska. Viską kepkite orkaitėje inde su dangčiu 180 0C apie 40 min. kol gerai suminkštės.
Iškepusias morkas sutrinkite trintuvu kartu su sūriu, skumbre, marinuotomis uoginėmis paprikomis SPILVA. Pagardinkite druska bei pipirais.
Patiekite dubenėlyje ir ragaukite su mėgstamo skonio krekeriais.
PATARIMAI
Šios užtepėlės fanais taps net ir tie, kurie nemėgsta skumbrės.
Puikus skumbrės panaudojimas ir naujas jos atgimimas.
Video receptas:
Skanaus!