top of page

Kaunas džiaugiasi: garsus DJ nusprendė gaminti alų – investuoti šimtai tūkstančių eurų


Nepriklausoma alaus kompanija „Genys Brewing“ į rinką žengia ne tik su Lietuvoje dar neįprastų skonių alumi, bet ir su itin moderniu, ką tik veiklą Kauno mieste pradėjusiu nuosavu bravoru. Į bravoro pastatymą investuota 700 tūkst. eurų!!! Labai greitai alaus chuliganų vardą užsitarnavę aludariai Laurynas Lisauskas (Laurynas – buvęs „RyRalio“ DJ) ir Jonas Miežys sako, kad juos įkvepia Kalifornija – ne tik savo ryškia „craft“ alaus kultūra, begaline skonių įvairove, bet ir sąžiningo bei atviro verslo principais.

Pastaruoju metu Lietuvoje vyravo dvi alaus kryptys – populiarusis industrinis alus ir vadinamas kaimiškas alus („Farm House Ale“). Laurynas Lisauskas iš dažnų viešnagių JAV vakarinėje pakrantėje atsivežė idėją lietuviams pristatyti modernų, šiuolaikišką, kokybišką „craft“ alų. Alų vyrai gamins mažomis partijomis ir tik tradiciniu metodu, kai šis natūraliai fermentuojasi ir bręsta ne trumpiau nei 30 dienų. „Ateiname daryti alaus revoliucijos“, – sakė L. Lisauskas.

„Mes patys esame alaus gerbėjai, vertiname šį gėrimą ir norime, kad visi suprastų, ką reiškia gėrimo kokybė. Savo veiklą pradedame švaria sąžine, neturėdami, ką slėpti. Ketiname viešai dalytis savo gaminamo alaus receptais, o bravoro duris praversime visiems entuziastams. Norime, kad žmonės įsitikintų, jog tai, ką sakome, yra ne reklaminės gudrybės, o tikrų tikriausia tiesa“, – pasakojo L. Lisauskas.

Nuo vasario 1 dienos veikiantis bravoras yra vienintelis iš mažųjų Lietuvos bravorų turintis pačias pažangiausias pasaulyje alaus gamybos technologijas ir naudojantis tik aukščiausios kokybės natūralias žaliavas, kurių didžioji dalis gabenamos tiesiai iš Anglijos salyklinių ar JAV apinynų.

Pirmosios alaus partijos, išvirtos „Genys Brewing“ bravore, alaus entuziastams bus pristatytos šį pavasarį.

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.

Коментарі


Naujausi įrašai

bottom of page