Karšti konservuoto tuno ir marinuotų daržovių sumuštiniai (Receptas) VMGonline
top of page

Karšti konservuoto tuno ir marinuotų daržovių sumuštiniai (Receptas)

  • eglerace
  • prieš kelias sekundes
  • 1 min. skaitymo

Su rugsėju prasideda daugybė naujų sezonų – naujų mokslo metų, naujų projektų, naujų iššūkių ir t. t. Tai reiškia, kad grįžtame į tam tikrą darbų dienotvarkę ir, be abejo, mitybos režimą, kuris prasideda nuo pusryčių. Ką gaminti rytoj? Poryt? Visą savaitę? Galvos skausmas?

Ne.

Karštas „perlenktas” sumuštinis tarsi nieko naujo, tačiau nustebinkite įdaru – tunas + konservuotos daržovės yra labai gerai! Beje, šis derinys Alfui „gimė” po pažinties su itališkų šaknų turinčia Monika. 

Sultinga, skalsu ir tinka ne tik pusryčiams, bet draugų vakarėliams! 

Išbandykite jau šiandien. Laukiame atsiliepimų. 


karštas sumuštinis_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia.

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

4 sumuštiniai

Gaminimo laikas: 15 min.


Karštiems sumuštiniams paruošti reikia:

  • 160 g CALVO tuno saulėgrąžų aliejuje 

  • 3–4 nedidelių marinuotų paprikų 

  • 1 šaukštelio SACLA kaparėlių 

  • 2–3 KĖDAINIŲ KONSERVAI marinuotų agurkų „Legendiniai“

  • 1 šaukšto KĖDAINIŲ KONSERVAI kečupo „Klasikinis“

  • Žiupsnelio tarkuotos citrinos žievelės

  • Žiupsnelio SALDVA pipirų mišinio

  • Žiupsnelio SALDVA jūros druskos

  • 2 riekelių forminės sumuštinių duonos

  • 2 šaukštelių CASTELLO kreminio sūrio su pomidorais ir bazilikais

  • 2 šaukštelių sviesto

  • 1 saujelės šviežių bazilikų lapelių


  1. Į dubenį suberkite CALVO tuną, prieš tai nupylę aliejų.

  2. Smulkiai sukapokite marinuotas paprikas, SACLA kaparėlius, kubeliais supjaustykite KĖDAINIŲ KONSERVAI marinuotus agurkus „Legendiniai“. Viską sumaišykite su tunu.

  3. Į masę supilkite KĖDAINIŲ KONSERVAI kečupą „Klasikinis“, suberkite tarkuotą citrinos žievelę.

  4. Pagardinkite SALDVA pipirų mišiniu ir SALDVA jūros druska, gerai išmaišykite.

  5. Ant forminės duonos riekelių užtepkite CASTELLO kreminio sūrio su pomidorais ir bazilikais, dėkite paruošto tuno mišinio ir uždenkite kita duonos riekele.

  6. Įkaitinkite TEFAL sumuštinių keptuvę, į skyrelius įdėkite sviesto, leiskite jam ištirpti. Sudėkite sumuštinius ir kepkite, kol išorė taps auksinė ir traški.

  7. Patiekdami papuoškite šviežiais bazilikais. 


Gardžių atradimų.

bottom of page