Dešrelės atrodo nuobodus patiekalas? Alfas parodė, kaip jas paruošti, kad galėtumėte jomis lepintis ne tik patys, bet ir stebinti svečius.
Video receptą žiūrėkite čia
Lęšių ir dešrelių užkandžiui pagaminti reikia:
1 svogūno
1 šakelės šviežio rozmarino
½ saujos šviežių kalendrų
3 skiltelių česnako
1 aitriosios paprikos
250 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių
4 šaukštų BORGES alyvuogių aliejaus „Extra Virgin“
200 g virtų lęšių
Žiupsnelio KOTANYI druskos
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų
2 šaukštų FELIX garstyčių-medaus padažo
100 ml ŠVYTURIO nealkoholinio alaus
1 g KOTANYI malto imbiero
2 g KOTANYI kumino
2 g rūkytos paprikos miltelių
30 g skrudintų „Panko“ džiūvėsėlių
½ saujos builio lapelių
1. Svogūną, rozmariną, kalendrą, česnakus susmulkinkite, aitriąją papriką supjaustykite griežinėliais, KITCHEN ME šviežias triušienos dešreles supjaustykite į 3 dalis.
2. Į 2 ZYLE keptuves pilkite BORGES alyvuogių aliejaus „Extra Virgin“, į vieną keptuvę dėkite pjaustytas daržoves, į kitą – pjaustytas dešreles. Kai daržovės apskrus ir pasidarys minkštos, sudėkite virtus lęšius, viską gerai pakepinkite, pagardinkite KOTANYI druska ir KOTANYI aitriosiomis paprikomis.
3. Kai dešrelės apskrus, pilkite FELIX garstyčių-medaus padažą, ŠVYTURIO nealkoholinį alų, berkite KOTANYI maltą imbierą, KOTANYI kuminą bei rūkytą papriką. Viską gerai nugarinkite, kol padažas sutirštės.
4. Į vieną lėkštę dėkite keptus lęšius su daržovėmis ir sumaišykite su pjaustytomis kalendromis, į kitą dėkite dešreles, pagardinkite skrudintais „Panko“ džiūvėsėliais ir papuoškite builio lapeliais.
Skanaus!
Commentaires