Kambodžietiškas gruzdintų skanėstų rinkinys su salotomis ir ryžiais (Receptas)

Nors ruduo nedžiugina saule ir gerais orais, savo virtuvėje galite nukeliauti į saulėtąją ir karščiu alsuojančią Kambodžą. Tai padaryti padės Alfo patiekalas, kuris jums tikrai pavyks iš pirmo karto! Kambodžietiškas gruzdintų skanėstų rinkinys su salotomis ir ryžiais sužavės iki aikščiojimo. Pasimėgaukite patys ir dalinkitės šiuo patiekalu su kitais!


gruzdintos jūros gėrybės su daržovėmis ir ryžiais_kombodžos virtuvė_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptas čia.


2–3 asm.

Gaminimo laikas: 30 min.


Gruzdintiems skanėstams su ryžiais ir salotomis pagaminti reikia:

  • 1 pakelio NATURLI žirnių kepsnelių

  • 400 g OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus

  • 1 morkos

  • 2–3 slyvinių pomidorų

  • 1 skiltelės česnako

  • 1 šaukšto DEN GAMLE FABRIK imbierų džemo

  • 2–3 šaukštų FELIX garstyčių-medaus padažo

  • 1 saujos SPILVA marinuotų agurkėlių

  • 1 saujos smulkintų svogūnų laiškų

  • 2 šaukštų smulkintų žemės riešutų

  • 1 šaukšto AJI žuvies padažo

  • ½ raudonos aitriosios paprikos

  • 2–3 šaukštų miltų

  • 1 šaukštelio KOTANYI ciberžolės

  • 1 šaukštelio KOTANYI Kajeno paprikų

  • 1 šaukštelio KOTANYI imbiero

  • 1 šaukštelio DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

  • 1 kalmaro filė

  • 1 saujos valytų krevečių

  • 1 šaukšto žaliosios citrinos sulčių

  • 200 g virtų mėgstamų ryžių