Greitas sausainių ir aviečių desertas primena tinginį, tačiau jį pagaminsite dar greičiau ir lengviau. Mėgaukitės juo įvairiomis progomis.
2 asm.
Gaminimo laikas: ~10 min.
Sausainių ir aviečių desertui pagaminti reikia:
85 g PERGALĖ juodojo šokolado su lazdynų riešutais
4 šaukštų sutirštinto saldinto pieno
8 GAIDELIS pusrytainių su kokosu ir šokoladu „7 grūdai“
Keleto šviežių aviečių
1. PERGALĖ juodąjį šokoladą su lazdynų riešutais dar pakuotėje suskaldykite į trupinius. Tada
išpakuokite ir suberkite į dubenį, jei dar liko stambių gabalėlių pasmulkinkite.
2. Paruoškite garų vonelę ir joje išlydykite šokoladą.
3. Avietes perpjaukite išilgai į dvi arba tris dalis (tokio storio kaip sausainis).
4. Ant 4 GAIDELIS pusrytainių su kokosu ir šokoladu „7 grūdai“ tepkite sutirštintą pieną, dėkite pjaustytas avietes ir uždenkite kitu sausainiu.
5. Sausainių šonus aptepkite išlydytu šokoladu.
6. Nors juos norisi valgyti iš karto, bet palaikykite juos šaldytuve apie 20 min., kad sausainiai
sustingtų.
PATARIMAI
1. Jei nenorite lydyti šokolado, galite jo tiesiog patarkuoti ant paruoštų sausainių suvožtinių.
Gardžių atradimų.
Comentarios