Gaivinanti, kvapni, skani, žvalinanti arbata su gvazdikėliais, šalavijais, mėtomis ir citrinomis aromatizuos visus namus ir papelinks jūsų ir jūsų bičiulių jusles. Alfas ją rekomenduoja patiekti stikliniame arbatinyje, kad atsiskleistų visas jos grožis.

Prenumeruok Alfo laišką ir kiekvieną penktadienį gauk 10 Alfo atrinktų receptų.
Naujienlaiškį nemokamai prenumeruok čia.
Arbatai su gvazdikėliais paruošti reikia:
4–5 KOTANYI gvazdikėlių
200 ml TICHĖ negazuoto mineralinio vandens
½ citrinos
Keleto šalavijo šakelių
Keleto mėtų šakelių
1. Į puodą berkite KOTANYI gvazdikėlių, pilkite TICHĖ negazuoto mineralinio vandens, užvirkite
ir viską pakaitinkite apie 2–3 min.
2. Citriną supjaustykite gabaliukais, žoleles suriškite kartu ir sudėkite į permatomą arbatinuką.
3. Supilkite pakaitintą vandenį su gvazdikėliais. Palaikykite apie 7 min. ir ragaukite.
Skanaus.