top of page

Arbata „masala“


Arbata „masala“, vmg receptas

2 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 2 cinamono lazdelių

  • 2 purkelių šafrano

  • 1 šaukštelio gvazdikėlių

  • ½ šaukštelio malto imbiero

  • ½ šaukštelio malto kardamono

  • Žiupsnelio grūstų juodųjų pipirų

  • 1 šaukštelio juodosios arbatos arbatžolių

  • 250 ml pieno

  • Cukraus (pagal skonį)

1. Verdančiu vandeniu (250 ml) užpilkite prieskonius ir palikite, kad prisitrauktų – 3–4 min. Suberkite arbatžoles ir dar palaukite 5 min.

2. Viską perkoškite. Pieną užvirinkite, jei galite – jį paplakite. Supilkite plaktą pieną į perkoštą arbatą, jei reikia – pagardinkite cukrumi arba kitokiu saldikliu.

Naujausi įrašai

bottom of page