Dviejų skonių salotos: su antrekotu arba veganiškais kepsneliais (Receptas)
- eglerace
- prieš 8 valandas
- 2 min. skaitymo
Gaminti skaniai nėra nei sudėtinga, nei imlu laikui – Alfo receptai yra geriausias įrodymas. Net jeigu šeimoje ar bičiulių kompanijoje valgymo įpročiai ar net ir mitybos būdai skiriasi, yra receptų, kuriuose užtenka vieną ingredientą pakeisti kitu ir valgysite tą patį, bet kartu ir kitokį patiekalą. Šios skonių turtingos salotos, kurioms ypatingą nuotaiką sukuria braškės ir riešutai, patiks visiems.

Video receptą rasite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2 asm.
Gaminimo laikas: 30 min.
Salotoms pagaminti reikia:
1 mėsainių bandelės
1–2 šaukštų NATURALISIMO ypač tyro alyvuogių aliejaus
220 g KITCHEN ME brandintos jautienos antrekoto didkepsnio
200 g GARDEN GOURMET veganiškų kepsnelių
4–5 vidutinių pomidorų
2 avokadų
80 g braškių
125 g CASTELLO kreminio sūrio su ananasais
1 nedidelio kubeliais pjaustyto mėlynojo svogūno
1 saujos riešutų (migdolų ir anakardžių)
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
2–3 šaukštų THOMY salotų padažo su žolelėmis
1 saujos šviežių bazilikų lapelių salotoms papuošti

Sausoje keptuvėje lengvai apskrudinkite mėsainių bandeles.
Įkaitinkite keptuvę su NATURALISIMO ypač tyru alyvuogių aliejumi. Dėkite KITCHEN ME brandintos jautienos antrekoto didkepsnį, kepkite, nustatę didelę kaitrą, 2–3 min. iš kiekvienos pusės.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C (su karšto oro apipūtimo funkcija). Ant kepimo popieriumi išklotos skardos sudėkite GARDEN GOURMET veganiškus kepsnelius, kepkite apie 10–12 min., kol gražiai apskrus.
Pomidorus, avokadus ir braškes supjaustykite griežinėliais, sudėkite į lėkštes. Užberkite gabalėliais laužyto CASTELLO kreminio sūrio su ananasais ir smulkintų svogūnų.
Riešutus apskrudinkite sausoje keptuvėje, susmulkinkite ir suberkite ant salotų. Antrekotą pagardinkite druska ir pipirais, supjaustykite juostelėmis.
Salotoms naudokite iškeptus veganiškus kepsnelius arba keptą antrekotą. Įpilkite THOMY salotų padažo su žolelėmis ir užberkite juodųjų pipirų.
Papuoškite šviežiais bazilikų lapeliais.
Gardžių atradimų.
Daugiau gardžių ir greitai paruošiamų receptų vasarai rasite naujoje Alfo knygoje PRISIPRPUSI VASARA. Skaitykite ir dalinkitės visiškai nemokamai!
