top of page

Dviejų skonių salotos: su antrekotu arba veganiškais kepsneliais (Receptas)

  • eglerace
  • prieš 8 valandas
  • 2 min. skaitymo

Gaminti skaniai nėra nei sudėtinga, nei imlu laikui – Alfo receptai yra geriausias įrodymas.  Net jeigu šeimoje ar bičiulių kompanijoje valgymo  įpročiai ar net ir mitybos būdai skiriasi, yra receptų, kuriuose užtenka vieną ingredientą pakeisti kitu ir valgysite tą patį, bet kartu ir kitokį patiekalą. Šios skonių turtingos salotos, kurioms ypatingą nuotaiką sukuria braškės ir riešutai, patiks visiems. 

salotos su antrekotu_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite Alfo instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

2 asm.  

Gaminimo laikas: 30 min. 


Salotoms pagaminti reikia:

  • 1 mėsainių bandelės

  • 1–2 šaukštų NATURALISIMO ypač tyro alyvuogių aliejaus

  • 220 g KITCHEN ME brandintos jautienos antrekoto didkepsnio

  • 200 g GARDEN GOURMET veganiškų kepsnelių 

  • 4–5 vidutinių pomidorų 

  • 2 avokadų 

  • 80 g braškių

  • 125 g CASTELLO kreminio sūrio su ananasais 

  • 1 nedidelio kubeliais pjaustyto mėlynojo svogūno 

  • 1 saujos riešutų (migdolų ir anakardžių)

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų 

  • 2–3 šaukštų THOMY salotų padažo su žolelėmis

  • 1 saujos šviežių bazilikų lapelių salotoms papuošti

salotos su veganiškais kepsneliais_Alfo receptas
VMG nuotr.
  1. Sausoje keptuvėje lengvai apskrudinkite mėsainių bandeles. 

  2. Įkaitinkite keptuvę su NATURALISIMO ypač tyru alyvuogių aliejumi. Dėkite KITCHEN ME brandintos jautienos antrekoto didkepsnį, kepkite, nustatę didelę kaitrą, 2–3 min. iš kiekvienos pusės.

  3. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C (su karšto oro apipūtimo funkcija). Ant kepimo popieriumi išklotos skardos sudėkite GARDEN GOURMET veganiškus kepsnelius, kepkite apie 10–12 min., kol gražiai apskrus.

  4. Pomidorus, avokadus ir braškes supjaustykite griežinėliais, sudėkite į lėkštes. Užberkite gabalėliais laužyto CASTELLO kreminio sūrio su ananasais ir smulkintų svogūnų.

  5. Riešutus apskrudinkite sausoje keptuvėje, susmulkinkite ir suberkite ant salotų. Antrekotą pagardinkite druska ir pipirais, supjaustykite juostelėmis.

  6. Salotoms naudokite iškeptus veganiškus kepsnelius arba keptą antrekotą. Įpilkite THOMY salotų padažo su žolelėmis ir užberkite juodųjų pipirų.

  7. Papuoškite šviežiais bazilikų lapeliais.


Gardžių atradimų.

Daugiau gardžių ir greitai paruošiamų receptų vasarai rasite naujoje Alfo knygoje PRISIPRPUSI VASARA. Skaitykite ir dalinkitės visiškai nemokamai!


bottom of page