Burokėlių karpačas (Receptas)
- vmgonline
- 2020-08-01
- 1 min. skaitymo
Atnaujinta: 07-23
Burokėlių karpačas – klasikinis restorano lygio patiekalas, kuris nepaliks abejingų. Patiekalą nėra sudėtinga pagaminti, o skoniai jo puikūs: jausite ir sūrumą, ir saldumą ir gaivumą.

4 asmenims
Burokėlių karpačui pagaminti reikia:
500 g virtų burokėlių
100 g marinuotų baravykų ir voveraičių
50 g fetos
1–2 šaukštų balzaminio acto kremo
šviežių čiobrelių (papuošti)
Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu
1. Burokėlius supjaustykite labai plonais griežinėliais ir išdėliokite vienu sluoksniu didelėje lėkštėje.
2. Apibarstykite burokėlius feta, viduryje sudėkite marinuotus grybus.
3. Apšlakstykite balzaminio acto kremu ir papuoškite čiobreliais.
Skanaus!