Burokėlių karpačas (Receptas)

Burokėlių karpačas klasikinis restorano lygio patiekalas, kuris nepaliks abejingų. Patiekalą nėra sudėtinga pagaminti, o skoniai jo puikūs: jausite ir sūrumą, ir saldumą ir gaivumą.

burokėlių karpačas, tartaras, receptas
VMG nuotr.

4 asmenims


Burokėlių karpačui pagaminti reikia:

  • 500 g virtų burokėlių

  • 100 g marinuotų baravykų ir voveraičių

  • 50 g fetos

  • 1–2 šaukštų balzaminio acto kremo

  • šviežių čiobrelių (papuošti)


1. Burokėlius supjaustykite labai plonais griežinėliais ir išdėliokite vienu sluoksniu didelėje lėkštėje.

2. Apibarstykite burokėlius feta, viduryje sudėkite marinuotus grybus.

3. Apšlakstykite balzaminio acto kremu ir papuoškite čiobreliais.


Skanaus!


Susiję įrašai

Rodyti viską