top of page

#Bemėsos. Lašiša imbieriniame marinate su gaivia salsa (Receptas)

Greitai pagaminami nepaprastai gardūs orkaitėje kepti lašišos kepsneliai, trumpai marinuoti imbieriniame marinate nustebins namiškius ir svečius.


orkaitėje kepta lašiša_Alfo receptas
VMG nuotr.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:


 

4 asm.


Patiekalui su lašiša paruošti reikia:

  • 50 ml KIKKOMAN sojų padažo

  • 50 ml citrinų sulčių

  • 2 šaukštų grūdėtųjų garstyčių

  • 1 šaukšto KOTANYI malto imbiero

  • 50 ml alyvuogių aliejaus

  • 4 lašišos gabaliukų pasagos formos kepsniams

  • Įvairių žalumynų (papuošti)

Salsai:

  • 2 trumpavaisių agurkų

  • 3–4 riekelių saldaus ananaso

  • 1 šaukštelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių

  • 1 žaliosios citrinos

  • Keleto kalendrų lapelių

  • Žiupsnelio druskos


  1. Sumaišykite marinatui sojų padažą, citrinų sultis, garstyčias, KOTANYI maltą imbierą ir aliejų. Sudėkite lašišą ir laikykite apie 30 min. 

  2. Kepkite lašišos kepsnius ZYLE KAMADO grilyje, laikas nuo laiko patepdami marinatu. Taip pat šią lašišą galite kepti ir orkaitėje. 

  3. Smulkiai supjaustykite agurkus, ananasą, įberkite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių, įtarkuokite žaliosios citrinos žievelės ir išspauskite sulčių. Viską išmaišykite, pagardinkite druska ir smulkintais kalendrų lapeliais. 

  4. Iškepusią lašišą patiekite su salsa, papuoškite žalumynais.


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page